Materiaal kunstvakken

Wanneer je gaat werken met een van de methodes van Creëer en Leer is het fijn om te weten welk materiaal je daarvoor als school nodig hebt. Wat schaf je jaarlijks aan? Welke gereedschappen, muziekinstrumenten en voorwerpen heb je standaard in de kast liggen? Creëer en Leer heeft het per methode voor je op een rijtje gezet.

Materiaal kunstvakken: beeldende vorming

Bij de methode beeldende vorming maken we gebruik van de meest gangbare materialen. Materialen die elke basisschool zou dienen te bezitten. Omdat alle lessen van Creëer en Leer zijn samengesteld uit bouwstenen, is het heel eenvoudig een overzicht van het benodigde materiaal per les te geven.

Materiaal kunstvakken: drama

Ook voor drama geldt, de bouwstenen geven aan welk materiaal je nodig hebt. Wij hebben het materiaal voor je op een rijtje gezet. Drama wordt vaak in een apart (speel)lokaal gegeven. Speciaal daarvoor heeft Creëer en Leer een document gemaakt van alle pictogrammen die bij drama gebruikt worden. Handig. Je kunt ze printen, sealen en gebruiken in het speellokaal.

materiaal kunstvakken
materiaal kunstvakken

Materiaal kunstvakken: muziek

Bij de methode muziek maken we gebruik van de meest gangbare instrumenten. Instrumenten die elke basisschool zou dienen te bezitten. Omdat alle lessen van Creëer en Leer zijn samengesteld uit bouwstenen, is het heel eenvoudig een overzicht van het benodigde materiaal per les te geven, zie de bestellijst.

 

Materiaal beeldend

Donwload het overzicht

Bestellijst beeldend

Download de lijst

Materiaal kunstvakken

Bestel de materialen snel en eenvoudig via deze link.

Pictogrammen drama

Download alle pictogrammen

Bestellijst drama

Download de lijst

Bestellijst muziek

Download lijst

Kijk ook bij het leerplankader kunstzinnige oriëntatie van het SLO voor de materialen die volgens de richtlijnen op een basisschool aan bod dienen te komen.